Support og service
On-site eller hos EXAKT Erhverv

Som kunde hos EXAKT Erhverv er du sikret, hvis dit AV-udstyr ikke virker, som det skal. Vi har erfarne montører i hele landet, som bestræber sig på at reparere dit udstyr så hurtigt som muligt. Hvis dit udstyr ikke kan repareres på stedet, så sørger vi for i samarbejde med producenten at få det repareret på eget værksted. Oplever du problemer med dit AV-udstyr, så ring til os på 9630 3000 – så finder vi en løsning.

 Fjernsupport

Ofte kan tekniske udfordringer løses ved telefonisk vejledning. Du er derfor altid velkommen til at ringe til vores fjernsupport på telefon 9630 3000, hvis du har brug for hjælp.

 Service aftale

Der er mulighed for at tegne en individuel serviceaftale på dine produkter fra EXAKT Erhverv. Ring til os på 9630 3000, så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

 Montering

Hos EXAKT Erhverv har vi et landsdækkende korps af specialiserede AV-montører, som kan hjælpe dig med komplet montering af din AV-løsning. Kontakt EXAKT Erhverv på telefon 9630 3000 for et uforpligtende tilbud på montering af dine produkter. Du får altid et fast aftaletidspunkt for din montering, så det passer ind i din dag.