Focus Touch
Interaktiv touch-skærm, der åbner op for en verden af muligheder

Interaktiv touch

 

Focus Touch er en interaktiv touch-skærm i stort format, som giver en enestående visuel oplevelse og mulighed for at interagere med digital indhold direkte på den store skærm. Focus Touch er konvertibelt med Mac, Windows og Linux, og alle computerens funktionaliteter anvendes direkte på skærmen.

Focus Touch har et utal af anvendelsesmuligheder og fordele:

Øget involvering
Tilskynd deltagerne til at interagere og arbejde sammen, når I udveksler ideer, brainstormer, udvikler og gennemgår dokumenter.
Effektiv undervisning
Focus Touch åbner op for en undervisningsform, hvor man i fælleskab kan producere, redigere og interagere. Formen øger engagement, samarbejde og lægger op til videndeling.
Reduktion af omkostninger
Spar værdifuld tid og penge ved at distribuere vigtige oplysninger til kolleger og mødedeltagere straks. En Focus Touch er en fremtidssikret løsning, som eliminerer behovet for whiteboardtavler og flipovers.

Med en Focus Touch får du:

  • - Samsung Full HD skærm-teknologi
  • - 2 x 30 watt indbyggede højtalere
  • - Præcis 10-punkts touch-funktion
  • - Indbygget kamera og mikrofon
  • - En støjfri skærm, der ikke kræver kalibrering og lampeskift

De vejledende priser på Focus Touch P10 starter ved DKK 27.995. Priserne varierer naturligvis med størrelse og monteringsvalg. Ring til os på 9630 3000 – så kan vi sammen finde den løsning, der passer bedst til jeres lokale og behov.

Vælg type