Projektorløsninger
Projektorløsninger til alle behov og formål

Projektor løsninger

 

Vi har et bredt udvalg af projektorer, så du kan finde den type, der bedst matcher jeres behov. Projektorer er gode løsninger til for eksempel professionelle fremvisninger. Hvad enten du søger en standartprojekter, en Full HD-projekter, kortafstandsprojektor eller en interaktiv projektor, så kan du finde det hos EXAKT Erhverv. Vi fører naturligvis også projektorlærreder i forskellige størrelser til ophæng i loftet og på stativ.

Forskellige projektorer til forskellige behov:

Standartprojektor
Denne løsning er ideel, hvis projektoren primært skal bruges til fremvisninger eller filmfremvisning.
Kortafstandsprojektor
Denne projektor er den optimale løsning til præsentationer eller undervisning, hvor der er aktivitet foran lærredet. Med den korte afstand fra projektor til lærred sikrer man nemlig, at projektoren ikke kaster forstyrrende skygger på lærredet.
Interaktiv projektor
Den interaktive projektor er den perfekte løsning til præsentationer og undervisning, hvor der er behov for at interagere med indholdet.
Lærreder
Vi tilbyder et bredt udvalg af både elektriske og manuelle lærreder i høj kvalitet til din projektorløsning.
Tavler til projicering
Få interaktive funktioner direkte på en almindelig whiteboardtavle, som naturligvis er både skrivebar og magnetisk.

Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du får den helt rigtige projektorløsning til dit behov. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en skræddersyet AV-løsning, så tøv ikke med at kontakte os.