Interaktivitet og interaktion fremmer læring

Interaktivitet og interaktion fremmer læring

 

Tiden er langsomt løbet fra den kronologiske præsentations- og undervisningsform. Interaktivitet sniger sig i stigende grad ind i møde- og undervisningslokalerne. Ofte får læringen nemlig fodfæste igennem interaktiviteten.

Undervisning, møder og faglige præsentationer er faste elementer i de fleste virksomheder. Ofte bliver det faglige materiale præsenteret i kronologisk form. Men hvorfor ikke inddrage deltagerne? Hvorfor ikke lade deltagerne påvirke indholdet?

Levende og interaktive møder

Når der benyttes interaktivt AV-udstyr til mødeafholdelse og undervisning, åbnes der op for en mødeform, hvor mødedeltagerne selv kan være med til at skabe indholdet. Udstyret tillader, at mødedeltagerne i fællesskab kan researche, brainstorme og skrive notater. Samspillet og muligheden for fælles indflydelse øger det faglige niveau og sikrer en fælles ejerskabsfølelse.

Find den interaktive løsning

Hvad enten du ønsker en interaktiv projektor eller en interaktiv touch-skærm, så har vi hos EXAKT Erhverv erfaringen og udvalget af produkter til at finde en løsning, der dækker dit behov for en interaktiv løsning.